h

Atlantis

13 maart 2014

Stem woensdag op dé sport- en cultuurpartij

In het laatste weekend van de campagne vraagt de SP aandacht voor sport en cultuur in Pekela. Zaterdag is de partij aanwezig bij de opening van het nieuwe cultuur en sportcentrum om haar plannen te presenteren. Daarin staan betaalbare voorzieningen, vrijwilligerswerk en talentontwikkeling centraal.

Lees verder
15 januari 2013

SP en Pekelder gebouwen

Ruim een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen staat Pekela voor een grote opgave. Een aantal belangrijke knopen worden de komende maanden doorgehakt. Ondanks forse tegenwerking van het VVD-en PvdA kabinet wil het gemeentebestuur van Pekela het sociale beleid overeind houdenen belangrijke beslissingen niet doorschuiven. De SP is er trots op deel uit te mogen maken van een college dat een Pekelder vuist tegen Haagse vernielzucht maakt en zal er alles aan doen om Pekela beter achter te laten dan dat zij het aantrof. Hieronder onze standpunten en een reactie van Hennie Hemmes en Pim Siegers.

Lees verder
27 oktober 2011

'Knokken voor wat kwetsbaar is'

De SP maakt voor de tweede periode deel uit van het gemeentebestuur in Pekela. Hennie Hemmes is wethouder voor onze partij. Met drie zetels in de gemeenteraad is de SP de tweede partij van Pekela. Maar is het in deze zware tijden nog wel leuk om coalitiepartij te zijn? Een gesprek met Hennie Hemmes (HH) en fractievoorzitter Pim Siegers (PS).

Lees verder
6 juli 2011

SP baalt van besluit Atlantis

De SP fractie is erg ongelukkig met de voorgenomen sluiting van zwembad Atlantis in Oude Pekela. Hoewel de sluiting al jaren dreigde heeft de SP fractie samen met andere partijen geprobeerd het bad te redden. De financiële bijdrage voor de gemeente werd echter te groot.

Lees verder
14 april 2010

Hennie Hemmes wethouder, Kor Kruisman nieuw raadslid

Aanstaande dinsdag wordt het nieuwe College van Pekela geïnstalleerd. SP-fractievoorzitter Hennie Hemmes is beoogd wethouder. Dit was hij de afgelopen vier jaar ook. De open plek in de fractie wordt ingevuld door de 62- jarige Kor Kruisman uit Oude Pekela.

Lees verder

U bent hier