h

Stem woensdag op dé sport- en cultuurpartij

13 maart 2014

Stem woensdag op dé sport- en cultuurpartij

In het laatste weekend van de campagne vraagt de SP aandacht voor sport en cultuur in Pekela. Zaterdag is de partij aanwezig bij de opening van het nieuwe cultuur en sportcentrum om haar plannen te presenteren. Daarin staan betaalbare voorzieningen, vrijwilligerswerk en talentontwikkeling centraal.

‘In financieel moeilijke tijden zijn sport en cultuur vaak stiefkindjes van de politiek. Er valt snel geld te halen met sluiten van voorzieningen maar dat is op lange termijn niet slim’, stelt SP lijstaanvoerder Pim Siegers. ‘Investeren in sport en cultuur levert een gezonde en bevlogen samenleving op en is hét medicijn tegen armoede, uitsluiting en eenzaamheid. De verkiezingen op 19 maart gaan juist over hoe Pekelders de samenleving zien. Met betaalbare sport, bibliotheken in de buurt en regionale kunst of een overheid die zijn handen daar juist van aftrekt. De SP maakt een duidelijke keus voor het eerste.’’

De kandidaat- raadsleden van de SP zijn van 12.00-16.00 uur aanwezig bij de opening van het nieuwe multifunctioneel centrum in Oude Pekela. ’s Avonds bezoeken ze de sportverkiezingen. 

Reactie toevoegen

U bent hier