h

Kruisman

14 juli 2016

Solidariteit in afvalbeleid

Foto: Gemeente Pekela / Pekela.nl

Het nieuwe afvalbeleid van de gemeente Pekela is vastgesteld door de gemeenteraad. Dat ging niet zonder slag of stoot. De SP heeft sinds de presentatie in het voorjaar een aantal zaken naar de prullenbak verwezen en anderen weten aan te scherpen.

Lees verder
25 november 2013

SP is ‘wies mit Pekel’

De leden van de SP in Pekela hebben het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld. De partij gaat de verkiezingen in met de leus ‘Wies mit Pekel’. Twintig leden zijn maart volgend jaar verkiesbaar voor de gemeenteraad.

Lees verder
14 januari 2013

Nieuw afdelingsbestuur SP Pekela

De leden van de SP afdeling in Pekela hebben maandag een nieuw bestuur gekozen. Henk Hensen uit Oude Pekela is de nieuwe voorzitter. Ook Anne Makkinga, Peter Hannemann en Marga Wubbema treden toe tot het afdelingsbestuur.

Lees verder
7 februari 2011

Bruisballen goed ontvangen door Pekelders

Vanavond is de SP onder aanvoering van wethouder Hennie Hemmes deur aan deur gegaan om de inwoners van Acaciastraat, Goudenregenstraat, Lijsterbesstraat, Meidoornstraat, Burg. Huizinga, Snater en van Bakkeneslaan een bruisbal aan te bieden.
Bruisballen

Lees verder
14 april 2010

Hennie Hemmes wethouder, Kor Kruisman nieuw raadslid

Aanstaande dinsdag wordt het nieuwe College van Pekela geïnstalleerd. SP-fractievoorzitter Hennie Hemmes is beoogd wethouder. Dit was hij de afgelopen vier jaar ook. De open plek in de fractie wordt ingevuld door de 62- jarige Kor Kruisman uit Oude Pekela.

Lees verder

U bent hier