h

Bruisballen goed ontvangen door Pekelders

7 februari 2011

Bruisballen goed ontvangen door Pekelders

Vanavond is de SP onder aanvoering van wethouder Hennie Hemmes deur aan deur gegaan om de inwoners van Acaciastraat, Goudenregenstraat, Lijsterbesstraat, Meidoornstraat, Burg. Huizinga, Snater en van Bakkeneslaan een bruisbal aan te bieden.
Bruisballen

Hemmes, vergezeld door o.a. raadslid Kor Kruisman en kandidaat statenlid Aly Hemmes boden de bewoners een bruisbal voor een verkwikkend bad aan. Immers, de héle provincie moet bruisen, niet alleen de stad. Het leidde af en toe tot hilarische taferelen, want de meeste mensen die bezocht werden beschikken niet over een bad. "U kunt de bal ook prima in een teiltje water doen, voor een rustgevend voetenbadje!" aldus Aly Hemmes.
De komende tijd zullen we vaak op straat te zien zijn. 21 februari gaan we sowieso nog een keer buurten, maar dan in Nieuwe Pekela en wellicht met SP lijsttrekker Lian Veenstra.
Buurten

U bent hier