h

Nieuw afdelingsbestuur SP Pekela

14 januari 2013

Nieuw afdelingsbestuur SP Pekela

De leden van de SP afdeling in Pekela hebben maandag een nieuw bestuur gekozen. Henk Hensen uit Oude Pekela is de nieuwe voorzitter. Ook Anne Makkinga, Peter Hannemann en Marga Wubbema treden toe tot het afdelingsbestuur.

De nieuwe voorzitter is blij met de verkiezing: ‘’We zetten hiermee een nieuwe stap in de ontwikkeling van onze partij in Pekela. Met deze nieuwe enthousiaste club gaan we het Pekelder verzet tegen Haagse afbraak mobiliseren en ons voorbereiden op de lokale verkiezingen van maart 2014.” Hensen (51) is al 8 jaar actief voor de SP en is een bekend gezicht in Pekela. Zo is hij actief voor de kerk en is hij voorzitter van Pekelpop, een stichting voor popmuziek in Pekela. Hij volgt Arthur Vroomans op. Vroomans gaat zich inzetten voor de hulpdienst van de SP en blijft ook in het bestuur.

Aly Hemmes, Hennie Hemmes en Kor Kruisman namen afscheid. Zij blijven actief voor de SP, respectievelijk voor de provinciale statenfractie, als wethouder en raadslid. Alle drie waren ze sinds de oprichting van de SP in Pekela in 2005 actief in het afdelingsbestuur.

Het nieuwe bestuur:

Henk Hensen (51), Oude Pekela Afdelingsvoorzitter
Pim Siegers (26), Nieuwe Pekela Organisatiesecretaris
Peter Hannemann (58), Nieuwe Pekela
Anne Makkinga ( 30) , Oude Pekela
Arthur Vroomans (34), Oude Pekela
Marga Wubbema (54), Oude Pekela
Benny Zeeman (62), Nieuwe Pekela

U bent hier