h

SP is ‘wies mit Pekel’

25 november 2013

SP is ‘wies mit Pekel’

De leden van de SP in Pekela hebben het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld. De partij gaat de verkiezingen in met de leus ‘Wies mit Pekel’. Twintig leden zijn maart volgend jaar verkiesbaar voor de gemeenteraad.

‘Wij hebben de ideeën, de idealen en de mensen voor een mooi resultaat’, stelt lijsttrekker Pim Siegers. ‘In ons programma gaan we voor meer solidariteit, democratie en een stevige Pekelder vuist tegen Haags afbraakbeleid. Wij hopen dat we opnieuw de steun krijgen voor onze resultaten en het vertrouwen voor onze speerpunten.’

De kandidatenlijst bestaat uit vertrouwde gezichten en nieuwe talenten. De kandidaten komen uit Nieuwe, Oude en Boven Pekela en zijn stuk voor stuk actief in de Pekelder samenleving. De huidige raadsleden Kor Kruisman en Mans Siegers staan op de tweede en vierde plaats. Marga Wubbema uit Oude Pekela is de hoogste binnenkomer op drie. Wubbema is medisch secretaresse en zeer actief in het verenigingsleven als o.a. toneelspeler en penningmeester. Samen met Anne Makkinga en Peter Hannemann vormen zij de top zes. Lijstduwer is wethouder Hennie Hemmes. Hij is tevens kandidaat-wethouder, mocht de SP het goed doen bij de verkiezingen.

Reactie toevoegen

U bent hier