h

DE SP ZOEKT JONGE CREATIEVELINGEN UIT PEKELA!

28 november 2005

DE SP ZOEKT JONGE CREATIEVELINGEN UIT PEKELA!

De Socialistische Partij is een partij voor jongeren. Dat bewijst niet alleen de bloeiende en actieve jongerenorganisatie ROOD maar ook de vele activiteiten die de partij organiseert voor en samen met jongeren.

Ook de nieuwe SP afdeling in Pekela gaat aan de slag met creatieve jongeren in de gemeente. Onder de naam ‘project Tomatenpuree’ wil de SP Pekela op de kaart zetten als een gemeente met een bloeiende jongerencultuur. Wij weten dat de jongeren er zijn nu nog een plek, een podium en een stem om dit talent te laten zien en horen. Met dit project hopen wij dit te bieden.

Zolang er jongeren uit Pekela zijn die tot diep in Oost Europa met hun bandje touren.
Zolang er jongeren zijn die in de tweede kamer tijdens het nationale jeugd debat Minister Verdonk laten wankelen.
Zolang Pekelder jeugd jaarlijks de sterren van de hemel spelen tijdens de Kunstbende.
Zolang weigert de SP Pekela te praten over probleemjongeren, maar zien wij jongeren met talent en een geweldige toekomst. En daar mag Pekela trots op zijn!

De SP blijft op zoek naar jong creatief talent uit Pekela!

Kent u of uw instelling nog meer jongeren uit Pekela die kunnen dansen, zingen, debatteren, filmen of op een andere manier bijzonder zijn in wat ze kunnen dan horen wij het graag.

Het eerste project van de SP afdeling Pekela. Vanaf december 2005 tot februari 2006, zal in het teken staan van de bloeiende popcultuur in Pekela. Dit project zal uiteindelijk eind februari uitmonden in het ultieme bewijs hoe creatief jong Pekela is.

Met Vriendelijke Groeten,

SP Pekela
Voor een sociaal Pekela

pekela@sp.nl
www.pekela.sp.nl

contactpersoon:

Pim Siegers
Kienholt 17
9663 DC Nieuwe Pekela
0597-645598
naardehaaien@yahoo.com

U bent hier