h

Volle Snikke geniet van lokale helden

12 december 2005

Volle Snikke geniet van lokale helden

Vrijdagavond 2 december was dorpshuis de Snikke in Oude Pekela omgetoverd tot een ware poptempel met op de bühne echte plaatselijke trots. Dik 140 betalende bezoekers zagen 3 Pekelder bands het rijke popcircuit van Pekela vertegenwoordigen.

De jonge metalhonden van Incoma opende de show. Dat het hun allereerste openbare optreden was was er niet aan af te zien. Een paar klassieke covers stonden als een huis en de eigen nummers werden nu al met veel gejuich ontvangen.

Ook Unique(www.unique-punk.tk) liet hun muzikale spierballen zien. Punkmuziek zoals het hoort, echt, rauw en recht uit het hard. Hun heideroosjes cover deed jong en oud meespringen.

Ook de inmiddels lokale helden van DestrOi! Bewezen dat hun faam meer dan terecht is. Oude rotten binnen de muziek in Pekela maar nog lang niet uitgespeeld. (www.destroi.tk)

De SP was verheugd om te zien hoeveel jongeren uit Pekela aanwezig waren en zichtbaar genoten van hun creatieve leeftijdsgenoten. Een compliment richting de bands, het jongerenwerk en de culturele commissie is op zijn plaats. En laten we er nou een goede gewoonte van maken om deze bands positieve aandacht en een podium te geven….

fotos, unique punk, destroi

U bent hier