h

Westerwolde voor Kika

29 juli 2008

Westerwolde voor Kika

Radio Westerwolde maakt van dinsdagochtend 29 juli tot en met zaterdagochtend 2 augustus, tijdens de Week der Besten in Vlagtwedde, een marathonuitzending om geld in te zamelen voor KiKa (KinderenKankervrij). Westerwolder inwoners, bedrijven en instellingen kunnen gedurende die week tegen betaling verzoekplaten aanvragen om KiKa gezamenlijk te steunen.

De marathonuitzending, te vergelijken met Serious Request van 3FM, vindt plaats vanuit een glazen studio middenin Vlagtwedde. Presentatoren van Radio Westerwolde zijn tijdens de actieweek 24 uur per dag NONSTOP in de studio aanwezig om live verzoekjes te draaien. Gevers bepalen zelf hoeveel ze schenken voor het horen van hun plaat, en dus voor KiKa.

Tijdens de uitzending vinden tal van extra activiteiten plaats, waaronder de verkoop van KiKa-beren, een veiling, optredens van artiesten, voorlichting over kanker en inzameling van haar bij kappers voor haarstukjes en pruiken.

De SP in Pekela ondersteund deze actie en heeft namens alle leden een plaat van de legendarische Pekelder band ‘the Ro-D-Ys’ aangevraagd.

Meer infomatie www.westerwoldevoorkika.nl

U bent hier