h

Manja Smits bezoekt Pekela

27 september 2008

Manja Smits bezoekt Pekela

Manja Smits is maandag 29 september te gast in Pekela. Smits is tweede kamerlid en woordvoerder onderwijs voor de SP. In Pekela gaat ze daarom in gesprek met mensen uit het onderwijsveld. Daarnaast is ze te gast op de ledenvergadering van de SP in Pekela over het internationale beleid.

manja

In de ochtend is Smits te gast op obs de Linde in Nieuwe Pekela. Ze gaat hier in gesprek met directeur Godlieb. Hij kwam dit jaar in het nieuws omdat hij een rapport schreef over de handelswijze van de onderwijsinspectie bij het beoordelen van scholen. Hierna bezoekt het kamerlid samen met de SP afdeling jenaplanschool de Ommewending in Ommelanderwijk.

S’middags is er een gesprek met direct betrokken van het nieuw te bouwen onderwijscentrum in Oude Pekela. Dit gesprek staat onder leiding van wethouder Hennie Hemmes.

Bij de ledenvergadering in Oude Pekela zal Smits vragen beantwoorden van pekelder SP-leden. Ook leid ze de notitie ‘Brand Haard Aarde’ in over het internationale beleid van de SP. Alle leden zijn deze avond welkom. Overige belangstellenden kunnen contact opnemen met Pim Siegers: 0597 645598/ p.siegers@pekela.nl

U bent hier