h

Met de kerstpakketten de buurt in!

6 januari 2009

Met de kerstpakketten de buurt in!

Het bestuur van de SP Pekela is de laatste weken van december langs alle Pekelder leden geweest om een kerstpakket af te leveren en bij te praten. Deze bezoeken leverden veel leuke reacties op.

arthurkerstman
‘’Harstikke leuk om te doen en fijn om te horen dat SP-leden in Pekela ook voor het komende jaar strijdbaar zijn’’ aldus organisatiesecretaris Arthur Vroomans. ‘’Deze rondgang langs alle Pekelder leden was uiteraard een uitgelezen kans om weer eens te Buurten in de buurt. Alle mensen die we spraken gaven aan te vinden dat de SP in Pekela op de goede weg is. Ook werd er geregeld geïnformeerd naar de Gemeenteraadverkiezingen van 2010. Hierin konden we de mensen geruststellen, we zijn momenteel druk met het scholen van eventuele kandidaat-raadsleden voor op de lijst en de afdeling is bezig met onze speerpunten voor 2010’’, aldus Vroomans

In het pakketje voor de SP leden zat een dvd die ons een kijkje geeft achter de schermen van de Tweede-Kamerfractie en een dvd met alle tot nu toe gemaakte

(campagne) filmpjes van de SP, inclusief een impressie van Spelen’08 in Walibi. Verder zat er een luister-cd met alle SP-liedjes van Bob Fosko en een cd-rom met de viral-movies. De reacties op het pakket waren enthousiast.

Naast het ook in 2009 regelmatig bezoeken van de leden gaat de SP Pekela ook weer actief leden werven. ‘’Juist NU is het tijd om je aan te sluiten, voor een socialere Nederland en Pekela’’, zegt Vroomans. ‘’De financiële crisis en ons antwoord daarop spreekt veel mensen aan, wij zullen onze alternatieven duidelijk maken’’, sluit Vroomans af.

Het bestuur van de SP Pekela wenst de bezoekers van deze site een gezond, menswaardig en strijdbaar 2009!

U bent hier