h

Lijsttrekker, wethouder & fractie buurten in Nieuwe Pekela

14 februari 2011

Lijsttrekker, wethouder & fractie buurten in Nieuwe Pekela

Maandagavond 14 februari is de SP in Nieuwe Pekela wezen “Buurten in de buurt”. SP-lijsttrekker Lian Veenstra is samen met SP-wethouder Hennie Hemmes, SP-fractievoorzitter Pim Siegers en SP-raadsleden Kor Kruisman en Mans Siegers deur aan deur geweest in het kader van “Nieuwe Pekela bruist”. Net als in Oude Pekela kregen de bewoners een bruisbal voor een verkwikkend (voeten)bad, omdat we vinden dat héél de provincie moet bruisen, en niet alleen de Stad.
Buurten in de buurt

“In aanloop naar de verkiezingen van 2 maart a.s. zal de SP keihard campagne blijven voeren. Wij lopen namelijk voorop in het verzet tegen de Haagse afbraak en wij hebben de ideeen en de mensen voor een betere toekomst en een beter bestuur van Groningen”, aldus afdelingsvoorzitter Arthur Vroomans.
En u weet het ondertussen, een stem op de SP telt dubbel dit keer. Uw stem bepaalt, naast het Provinciebestuur, ook de samenstelling van de Eerste Kamer. De leden van de Eerste kamer worden namelijk gekozen door de leden van de Provinciale Staten. Als dit (gedoog)kabinet geen meerderheid in de Eerste Kamer bemachtigd, wordt regeren erg lastig.

Nieuwe Pekela bruist

U bent hier