h

SP grootste in Pekela

20 maart 2014

SP grootste in Pekela

De SP is de grote winnaar geworden bij de raadsverkiezingen. Eén op de vier Pekelders stemde op de partij. Met vier zetels is de SP nu de grootste partij in de gemeente.

‘De SP is wies mit Pekel, maar Pekel dus ook wies mit de SP. Dit is een spectaculaire uitslag’, zegt SP-lijstaanvoerder Pim Siegers.  ‘Een felicitatie aan de andere winnaars CDA, CU en VCP en heel veel dank aan al onze stemmers en vrijwilligers. We zijn apetrots!’

De SP maakte de afgelopen acht jaar deel uit van het gemeentebestuur.  Siegers: ‘We zien dit als een beloning voor een stevig links beleid, en daar willen we graag mee door. De komende week zullen wij het voortouw nemen in de coalitieonderhandelingen en gaan we voor een college waarin solidariteit voorop staat.’ 

Zie ook:

Reacties

Gefeliciteerd met jullie vierde zetel in Pekela.

Reactie toevoegen

U bent hier