h

Fractie zomers buiten

3 september 2014

Fractie zomers buiten

Vandaag was de SP-raadsfractie op werkbezoek bij camping ZomersBuiten in Oude Pekela. Het bezoek stond in het teken van toerisme, duurzaamheid en ondernemerschap in Pekela. Zowel de beheerders van de camping als de fractieleden spraken van een leuk en inspirerend bezoek.

'Regelmatig bezoekt onze fractie bijzondere mensen, bedrijven en projecten in Pekela. Dit doen we om nieuwe indrukken op te doen, onze standpunten te scherpen en nader kennis te maken met verschillende Pekelders. Dat is vandaag zeker gelukt', zegt fractievoorzitter Pim Siegers. 'Deze ondernemers hebben voor Pekela gekozen en hebben in een paar jaar tijd een mooi, groen en bijzonder project neergezet. Daarnaast kwamen ze met hele waardevolle ideeën voor onze samenleving. Daar gaan we mee aan de slag.'

De fractie bedankt de familie De Vries voor hun gastvrijheid en enthousiasme.  

U bent hier