h

Karabulut en Hemmes over nadelen participatiewet

23 maart 2015

Karabulut en Hemmes over nadelen participatiewet

SP- Tweede Kamerlid Sadet Karabulut en Pekelder wethouder Hennie Hemmes spreken vrijdagavond op de manifestatie over de Participatiewet, die wordt gehouden in mfc De Binding in Oude Pekela. Ook Ton Heerts, landelijk voorzitter van de FNV is aanwezig.

Het evenement is bedoeld voor de bevolking van de gemeenten Oldambt, Menterwolde, Veendam en Pekela. Centraal staat het thema ‘Nadelen van de Participatiewet’. De organisatie is in handen van Lokaal FNV Oost-Groningen. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn: de afbraak van de Wajong, de afbraak van de Wia en de veel slechtere WW. Ook onderwerpen als de thuiszorg en de problemen rond de PGB komen ter sprake.

Aanwezigen die dit willen, kunnen nadat de sprekers aan het woord zijn geweest met hen over de problemen en de mogelijke oplossingen in debat gaan. Ook mantelzorgers uit de vier genoemde gemeenten worden nadrukkelijk uitgenodigd te komen. Arnold Hoogsteen, beleidsmedewerker van Lokaal FNV, zal de discussie leiden.

De bijeenkomst in mfc De Binding (Sportlaan 4) begint om 19.00 uur.

U bent hier