h

SP DEELT COP-CAKES UIT

9 september 2015

SP DEELT COP-CAKES UIT

Foto: SP

SP afdelingen steunen actievoerend politie en ambulance personeel

 

“Sigaar uit eigen doos, cake uit het hart!”

De politie voert al enkele weken actie voor betere arbeidsvoorwaarden. Tot nu toe geeft de werkgever, minister Ard van der Steur van Veiligheid en Justitie, geen krimp. Het bod wat er ligt is een sigaar uit eigen doos omdat dit wordt terug gehaald door een lagere pensioenuitkering.

Helaas is het zo dat ook de Cao onderhandelingen voor het ambulancepersoneel tussen AZN en de bonden zijn vastgelopen. Het is nu al zo dat ambulance personeel 2.75% achter loopt op de ziekenhuizen en dit zal met het huidige loonbod alleen nog maar verder uit gaan lopen naar 3.75%.

Foto: SP

 Om politie en ambulancepersoneel te steunen in hun strijd,deelden de SP afdelingen Hoogezand-Sappemeer, Pekela, Menterwolde en Veendam woensdag 9 september copcakes  uit.

Foto: SP

(Met dank aan Wilma Swarts en Herman Alink voor de foto's)

U bent hier