h

Jubileumfeest Pekelder SP met Emile Roemer

29 oktober 2015

Jubileumfeest Pekelder SP met Emile Roemer

Foto: SP
20 november bestaat de Pekelder SP-afdeling 10 jaar. Dat vieren we met een groot ‘Wies mit Pekel’ feest in het Pekelahof. Speciale gast is fractievoorzitter Emile Roemer.

In 2005 sprak partijvoorzitter Jan Marijnissen een tjokvol dorpshuis in Pekela toe: ‘Een rode gemeente als deze verdient een echt rode partij.’ Dat lieten de aanwezige Pekelders zich geen twee keer zeggen. In datzelfde jaar werd de Pekelder afdeling van de SP opgericht. In 10 jaar tijd werden er successen geboekt en overwinningen gevierd.

De afdeling groeide uit tot de grootste partij van Pekela, zowel binnen als buiten de gemeenteraad.Op 20 november vieren we ons jubileum. Niet om onszelf op de borst kloppen, maar vooral om alle Pekelders te bedanken voor hun steun en inzet. Op 20 november maken we plannen voor het komende jaar en de jaren erna. Iedereen is welkom. Meer over deze avond en onze afdeling staat in de nieuwe afdelingskrant

Ook wies mit Pekel? Sluit je aan!

Wordt voor 20 november lid van de SP en ontvang een gesigneerd exemplaar van Emile Roemer’s nieuwe boek Het kan wel én een speciaal jubileumpakket van de afdeling Pekela. Het 100ste lid krijgt een levensgrote taart voor de hele buurt. 

Foto: SP

U bent hier