h

Scheepshellingstraat in actie tegen sloop

1 juli 2017

Scheepshellingstraat in actie tegen sloop

Foto: SP

Bewoners van de Scheepshellingstraat in Oude Pekela binden samen met de SP de strijd aan tegen dreigede de sloop van hun huurhuizen. De acties volgen op die van buurtgenoten aan de Lindenlaan in Nieuwe Pekela. Hiermee wordt het protest tegen de plannen van woningbouwcorporatie Acantus steeds sterker.

Foto: SP

Tijdens de landelijke Super Zaterdag, waarbij SP’ers in het hele land buurten in trokken, deelde de SP Pekela posters uit in de buurt. Deze vonden gretig aftrek. SP-raadslid Marga Wubbema kijkt tevreden terug op de vele gesprekken: ‘Deze mensen staan vastberaden en onverschrokken voor hun huis en buurt. Samen gaan we dit winnen. Deze mensen horen op deze plek in het hart van Pekela’.

Foto: SP

De gezamenlijke campagne van betrokken Pekelders en de SP ‘Acantus: u moet ons kussen en niet slopen’ gaat door. De komende weken zullen we zorgen dat de plannen definitief de prullenmand in gaan. Wij gaan voor renoveren boven sloop. De bewoners steunen kan hier.

Foto: SP

U bent hier