h

Siegers kandidaat lijsttrekker SP Pekela

30 augustus 2017

Siegers kandidaat lijsttrekker SP Pekela

Foto: SP

De 31-jairge Nieuwe Pekelder Pim Siegers wil graag de lijst aanvoeren van de SP in Pekela bij de raadsverkiezingen van maart aanstaande.

Siegers is geboren en getogen in Pekela. Op zijn negentiende werd hij raadslid. Hij hoopt in maart 2018 voor de vierde keer gekozen te worden als Pekelder volksvertegenwoordiger. Zijn grootste succes was de klinkende overwinning in 2014 waarbij de SP de grootste partij werd van Pekela. 

Siegers: ‘De immense opdracht die dat met zich meebracht hebben we wat mij betreft waar gemaakt. Pekela is de afgelopen vier jaar nog socialer, mooier en trotser geworden. Maar wij zouden de SP niet zijn als we tevreden achterover gingen leunen. Wij moeten de motor blijven achter sociale verandering en vooruitgang. Als we samen in actie blijven komen als ons hart op hol slaat en onze handen jeuken dan zijn wij in staat om grootste dingen af te dwingen.’

Leden van de SP-afdeling kiezen op 14 september de lijsttrekker. Later dit jaar stellen zij het verkiezingsprogramma en de rest van de kandidatenlijst vast.

 

U bent hier