h

Op volle kracht richting verkiezingen

14 september 2017

Op volle kracht richting verkiezingen

Foto: SP

Met de verkiezing van de lijsttrekker en twee nieuwe bestuursleden zet de Pekelder SP koers richting gemeenteraadsverkiezing van 2018. De partij wil dan haar positie als grootste partij van Pekela handhaven. Pim Siegers werd vanavond gekozen als lijstaanvoerder.

Op een ledenbijeenkomst in de Binding kozen de leden Ellen van Klaveren en Gerard Loos als nieuwe bestuursleden. Zij vervangen Monique Damhoff en Maarten de Jonge die door omstandigheden een stapje terug moeten doen. Op de avond werd met plannen, discussie en muziek de campagne voorbereid.

Foto: SP

Het nieuwe afdelingsbestuur (vlnr.) Ellen van Klaveren, Henk Hensen, Marga Wubbema, Gerard Loos, Peter Hannemann en Pim Siegers.

Gekozen lijsttrekker Pim Siegers: ‘Wij zijn de partij van de vastberaden vooruitgang. Samen met Pekelders herwinnen we vertrouwen in onszelf en in elkaar. We heroveren zeggenschap over dat wat van ons allemaal is. Dat doen we deur voor deur, straat voor straat en buurt voor buurt. Zo maken we Pekela nog mooier. Vandaag trappen we een trotse campagne af. Voor onszelf, voor elkaar, voor Pekel’

Zie ook:

U bent hier