h

Vastberaden Pekelder huurders gaan voor renovatie

4 september 2017

Vastberaden Pekelder huurders gaan voor renovatie

Foto: SP

Geen sloop maar renovatie van de Scheepshellingstraat en de Lindenlaan. Dat is de eis van de bewoners van beide buurten. Op een actie-avond vierden zij het succes van het afgedwongen uitstel van sloop van hun huizen. Wat hun betreft komt van dit uitstel straks afstel. Ze gaven het actiecomité vijf wensen en eisen mee voor verdere actie.

Foto: SP

De aanwezige huurders vierden met taart het eerste succes. Het bleek tevens brandstof voor verdere strijd. In hun actie-eisen staan onder andere realistische renovatie zodat de huizen nog minimaal 15 jaar mee kunnen. Met deze punten gaat het comité namens de bewoners het gesprek aan met de directie van Acantus. De SP steunt hen hierbij.

U bent hier