h

Bloeiend verzet ook in Pekela

18 oktober 2017

Bloeiend verzet ook in Pekela

Foto: SP

Zaterdag staan Pekelder SP’ers in het centrum van Oude Pekela om het bloeiende verzet in Groningen te steunen. ‘Bloeiend verzet’ is een bloembollenveld als eerbetoon aan alle helden die strijden tegen gaswinning en schade. Het is een initiatief van SP- Kamerlid Sandra Beckerman en wordt gesteund door tientallen maatschappelijke organisaties, muzikanten, politici en bekende Groningers. In het hele land verkopen ondersteuners bloembollen. Zaterdag is dat het geval in Pekela.

Mensen kunnen meewerken aan het monument door via bloeiendverzet.nl een bloembol voor 1 euro te bestellen of door zelf bloembollen op te sturen en een boodschap achter te laten aan de helden.

De komende weken proberen de initiatiefnemers zoveel mogelijk bloembollen te verkopen voor een indrukwekkend monument. Op 11 november worden de bollen geplant in een veld in de gemeente Eemsmond. Het initiatief is ook te steunen via bloeiendverzet.nl

De SP staat vanaf 10 uur bij winkelcentrum de Helling om steun te vragen. Pekelders kunnen daar een bloembol kopen en/of een boodschap achter laten.

U bent hier