h

SP is wies mit Pekel

18 februari 2018

SP is wies mit Pekel

Foto: SP

De Pekelder SP heeft zaterdag de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen afgetrapt met de onthulling van een campagnecreatie. Met zeven grote letters trokken SP’ers door heel Pekel om plekken en personen te laten zien waar ze trots en zuinig op zijn. Hiermee laat de partij zien nog steeds ‘wies mit Pekel’ te zijn.

‘Wij zijn de enige partij die constant en consequent tegen het opheffen van Pekel is en blijft. Een stem op 21 maart op de SP is een stem voor een zelfstandig Pekel waar Pekelders echte zeggenschap hebben’, zegt SP-lijsttrekker Pim Siegers.

De letters zullen de komende weken overal in onze dorpen opduiken. Pekelders die ideeën over plekken of personen hebben die symbool staan voor de trots van Pekel kunnen dat laten weten via www.pekela.sp.nl. De SP komt dan snel langs!

Foto: SP

 

U bent hier