h

Beckerman steunt lokale campagnes

15 maart 2018

Beckerman steunt lokale campagnes

Foto: SP

Tweede Kamerlid Sandra Beckerman is zaterdag aanwezig bij de verschillende verkiezingscampagnes van de SP in Groningen.  Ze ondersteunt daarmee de strijd om raadszetels in Appingedam, Pekela, Stadskanaal, Oldambt en Veendam.

Beckerman: ‘Sinds ik gekozen werd als Kamerlid moet ik vaak in Den Haag zijn maar probeer ik vooral zoveel mogelijk in mijn Groningen te zijn om de strijd tegen onrecht én voor trotse gemeenschappen te voeren. Het gaat deze verkiezingen echt ergens over: over zorg dicht bij huis, betaalbare huizen en veiligheid in de buurt. Het gaat over de hoop dat het morgen beter kan worden dan vandaag. Het gaat over krachtige volksvertegenwoordigers die een lokale vuist willen maken tegen Haagse vernielzucht. Over de vraag of we de lokale macht overlaten aan de VVD of rechtse lokale partijen of dat we kiezen voor hoop en voor elkaar?’

In de ochtend zal Beckerman op de markt in Appingedam samen met lokale lijsttrekker Harry Rozema letterlijk en figuurlijk de macht breken van machtsmisbruikers. Daarna sluit ze in Pekela aan bij een huiskamerbijeenkomst over verleden en toekomst van de gemeente. SP-wethouder Hennie Hemmes ontvangt in zijn eigen huiskamer mensen uit sport, cultuur, verenigingsleven en Pekelders die een belangrijke rol hebben gespeeld in de sociale strijd. In de middag bezoekt Beckerman de campagnes van Oldambt en Stadskanaal. Maandag is ze te gast bij de afdeling Veendam waar ze o.a. in Borgercompagnie spreekt over de zorgen over zoutwinning.

U bent hier