h

Klussen, kwissen en campagnepakketten uitdelen

8 maart 2018

Klussen, kwissen en campagnepakketten uitdelen

Foto: SP

De SP schroeft in de laatste twee weken van de campagne de activiteiten op. Iedere dag gaan SP’ers in Pekela de buurten in om met zoveel mogelijk mensen te spreken over hun buurt, de staat van de samenleving en de toekomst van Pekel. Naast die traditionele buurtacties, SP’ers zijn namelijk altijd in de buurt, zal de partij ook nog een aantal verrassende dingen doen. Nieuwe orginele middelen zoals een online verkiezingsstream, huiskamerbijeenkomsten en een toer met gigaletters zorgen voor extra energie en enthousiasme in de campagne.

Zaterdag gaat de SP helpen klussen in dorpshuis De Riggel in Boven Pekela en bij het industrieel erfgoed van Siep&Co in Oude Pekela. Kandidaat-raadsleden van de partij doen ’s avonds mee aan de pubquiz van muziekvereniging Excelsior. Ook ontvangen 100 sympathisanten van de SP zaterdag een mooi campagnepakket met materiaal en hebbedingetjes om bij te dragen aan de campagne.

Ook een ‘laatste-loodjes-pakket’ ontvangen, meedoen met een activiteit of op een andere manier bijdragen aan de verkiezingsoverwinning van de SP? Laat het ons snel weten! #WiesmitPekel #Altijdindebuurt

Foto: SP

U bent hier