h

Volle finale

16 maart 2018

Volle finale

Foto: SP

In het laatste campagneweekend pakt de Pekelder SP groots uit. In het centrum van Nieuwe Pekela, in en rondom ontmoetingscentrum De Kiepe, zal de partij manifesteren met muziek en sprekers. Bij wethouder Hemmes thuis in Oude Pekela is er een huiskamerbijeenkomst met mensen uit onderwijs, zorg, cultuur en verenigingsleven. Tweede Kamerlid Sandra Beckerman ondersteunt de campagne van de afdeling en is bij beide aanwezig.

Lijsttrekker Pim Siegers: ‘Woensdag gaat het over zeggenschap voor Pekelders over hun eigen buurt, zekerheid voor Pekelders door een fatsoenlijke inkomen, en zelfstandigheid van Pekel door de schaal en toekomst van de gemeente te behoeden voor een herindeling. Die boodschap slaat aan merken we op straat. Dit weekend zetten we alles op alles om nog met zoveel mogelijk mensen te spreken.’

Van 12.00 tot 14.00 uur nodigt de partij alle Pekelders uit om in café de Körf in de Kiepe met kandidaat-raadsleden en dorpsgenoten te spreken over Pekel. Er zijn optredens en sprekers. Iedereen die 'wies mit Pekel' is, is welkom.

 

U bent hier