h

Niet voor Shell maar voor samenleving

8 september 2018

Niet voor Shell maar voor samenleving

Foto: SP

Honderden bezoekers van SP-actiekraam hebben vandaag 2000 miljoen euro gegund aan goede zorg, betaalbaar wonen en een fatsoenlijke pensioenleeftijd. Waar Rutte en zijn vrienden dit bedrag jaarlijks cadeau willen doen aan aandeelhouders van multinationals koos Pekela vandaag alternatieven voor mensen. Met regelmaat stonden belangstellenden rijendik om te kiezen voor rechtvaardigheid. De bak met een extra cadeautje voor de allerrijksten, door middel van het afschaffen van de dividendbelasting, bleef als enige leeg.

Foto: SP

De actie op de OPA-markt is een opmaat voor de grote dag van rechtvaardigheid van de SP volgende week zaterdag in Rotterdam. SP-leider Lilian Marijnissen zal daar een groot initiatief starten voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid. Vanuit Pekela gaat een bus naar de manifestatie met muziek, cabaret en toespraken. Aanmelden voor de dag kan hier.

Foto: SP

U bent hier