h

Prinsjesdagprotest

13 september 2022

Prinsjesdagprotest

Foto: SP / www.sp.nl

Het kabinet laat mensen keihard vallen. Op Prinsjesdag worden de plannen van het kabinet voor het komende jaar gepresenteerd en daarom komen we het weekend ervoor, op zaterdag 17 september, in actie. Er moet een noodplan komen om de kosten omlaag te brengen. Kom ook naar het PrinsjesdagProtest!

Ook in Pekela is de SP in de veel wijken deur aan deur geweest en uiteraard waren we aanwezig op de Jaarmarkt om steun te vragen voor deze actie. Mocht u ze gemist hebben, steun dan deze actie en onderteken onze petitie op https://kostenomlaag.sp.nl

Foto: G. Loos / pekela.sp.nl

Pekelder SP-ers in gesprek met bezoekers Jaarmarkt

Vanuit Groningen zal er een (gratis) bus rijden naar het PrinsjesdagProtest, voor meer informatie hierover kun je een mail sturen naar groningen@sp.nl 

 

Reactie toevoegen

U bent hier