h

Vijftig keer voor Pekela

27 december 2017

Vijftig keer voor Pekela

Foto: SP

Met 25 kandidaat-raadsleden en 25 plannen voor Pekela is de Pekelder SP klaar voor de komende verkiezingen voor de gemeenteraad. De socialisten sluiten een succesvol jaar af bij de Helling in Oude Pekela en trappen een belangrijk politiek jaar af in de Kiepe in Nieuwe Pekela. Alle Pekelders zijn welkom bij de grootste en actiefste partij van de gemeente.

Zaterdag 30 december bedanken SP’ers alle mensen die hebben bijgedragen aan de Pekelder samenleving.Bij de kraam van de partij bij het winkelcentrum kunnen bezoekers hun wens in een speciale wensboom hangen en een praatje maken met (kandidaat-) raadsleden van de partij. 

Op donderdagavond 4 januari zal de SP klinken op het nieuwe jaar met de presentatie van de plannen en de mensen voor de raadsverkiezingen. Alle leden kunnen dan meebeslissen over de koers van Pekela. Sympathisanten en stemmers die nog geen lid zijn kunnen zicht voor 4 januari aanmelden voor een belangrijke stem en een bijzonder welkomstgeschenk via https://doemee.sp.nl/

De raadsverkiezingen gaan volgens de SP over zekerheid en zeggenschap van Pekelders. Lees het interview daarover met lijsttrekker Pim Siegers.

U bent hier