h

Stortbuien deren huurdersactie niet

9 september 2017

Stortbuien deren huurdersactie niet

Foto: SP

Met duizend nieuwe steunbetuigingen kijken Pekelder huurders terug op een zeer geslaagde actie op de jaarmarkt van Oude Pekela. Bij de actiekraam van de SP verzamelden ze samen met SP’ers handtekeningen tegen de sloop van hun huurhuizen aan de Scheepshellingstraat en de Lindenlaan. Ondanks de stromende regen stonden er meerdere keren rijen voor de kraam om te tekenen.

Foto: SP

De buurtgemeenschappen strijden al maanden tegen sloop en voor renovatie. Ze boekten al een eerste succes door uitstel af te dwingen. Gesteund door veel Pekelders presenteren ze binnenkort hun nieuwe eisen aan de directie van woningbouwcorporatie Acantus.

Foto: SP

Eerder haalden de actievoerders ook al 800 krabbels tegen sloop op tijdens de jaarmarkt van Nieuwe Pekela. De actie is ook online te steunen.

 

U bent hier