h

BOP

25 oktober 2005

BOP

Op maandag 23 november jl. is de SP Pekela op bezoek geweest bij de Bewoners Organisatie Pekela (BOP). De BOP houdt zich de laatste en aankomende jaren bezig met de herindeling van de gemeente Pekela.

Op maandag 23 november jl. is de SP Pekela op bezoek geweest bij de Bewoners Organisatie Pekela (BOP). De BOP houdt zich de laatste en aankomende jaren bezig met de herindeling van de gemeente Pekela. Onder het genot van een kop koffie op het prachtige BOP kantoor in winkelcentrum de Helling in Oude Pekela hadden wij een uiterst leerzame en waardevol gesprek.

Deze bijeenkomst gaf een goed beeld waar zowel de SP en de BOP voorstaan en wat ze willen bereiken de aankomende jaren. De SP vindt de wilskracht en het enthousiasme van de BOP bewonderenswaardig en ziet de organisatie als een belangrijke en onmisbare schakel in de herindeling van Pekela. De SP zal ook aanwezig zijn bij de eerstvolgende bespreking tussen de BOP en de politieke partijen van Pekela die binnenkort gehouden gaat worden.

Dit bezoek was de eerste in een serie van werkbezoeken die de SP Pekela gaat houden bij diverse organisaties binnen onze gemeente.

U bent hier