h

Nieuws van de afdeling

13 september 2022

Prinsjesdagprotest

Foto: SP / www.sp.nl

Het kabinet laat mensen keihard vallen. Op Prinsjesdag worden de plannen van het kabinet voor het komende jaar gepresenteerd en daarom komen we het weekend ervoor, op zaterdag 17 september, in actie. Er moet een noodplan komen om de kosten omlaag te brengen. Kom ook naar het PrinsjesdagProtest!

Lees verder
21 augustus 2022

Bewonersbijeenkomst Roomsche Wijk

Foto: G. Loos / pekela.sp.nl

Op zaterdag 20 Augustus j.l. heeft een meerderheid van de aanwezigen bij een door de SP georganiseerde bijeenkomst aangegeven dat woonstichting Acantus zich niet aan de eigen voorwaarden houdt die zijn vastgelegd in hun zogenaamde "Sociaal Statuut".

Lees verder
3 juli 2022

SP spreekt ontevreden huurders op Super Zaterdag

Foto: Gerard Loos

PEKELA - Op zaterdag 2 Juli 2022 is de SP landelijk de straat op gegaan in het kader van "Super Zaterdag". Deze zaterdag markeert de aftrap van de landelijke campagne "Kosten omlaag" waarop SP-ers door het hele land deur-aan-deur in gesprek gaan over de ervaringen die mensen hebben met het huidige beleid waarin alles alleen maar duurder wordt. Benzine, boodschappen, de huur en de energierekening, mensen betalen zich er blauw aan terwijl de winsten van grote bedrijven door het dak gaan.

Lees verder
30 juni 2022

Nieuwe wethouder, nieuw bestuur, nieuwe campagne, Pekelder SP begint fris en fruitig aan de zomer

Op donderdag 23 Juni j.l. Hebben de Pekelder SP-ers unaniem de kandidaatstelling van Ellen van Klaveren als nieuwe Wethouder goedgekeurd. Dit gebeurde tijdens een algemene ledenvergadering van de SP afdeling  in dorpshuis De Kiepe in Nieuwe Pekela. 

Lees verder
25 mei 2022

SP DORPENTOUR 4 JUNI ZUIDWENDING

Foto: SP

De SP is onlangs gestart met een Buitenparlementaire Enquête Groningen. De partij wil van gedupeerden horen wat hun ervaringen zijn,  maar ook wat mogelijke oplossingen en eisen kunnen zijn voor de ellende die wordt aangericht in Groningen. Tienduizenden gedupeerden wachten al jaren. De schadeafhandeling, de compensatie verloopt voor velen slecht.

Lees verder

Pagina's

U bent hier