h

Ansichtkaart ‘Wies mit Pekel’ gelanceerd

3 maart 2014

Ansichtkaart ‘Wies mit Pekel’ gelanceerd

De Pekelder SP komt met een unieke ansichtkaart om de campagne voor de raadsverkiezingen te ondersteunen. Op de kaart staan afbeeldingen waar de partij ‘wies mit’ is in Pekela. Sport, cultuur, strijd en solidariteit staan centraal.


De twinting kandidaat- raadsleden van de partij zullen de komende weken persoonlijke handgeschreven kaarten versturen en weggeven. Pekelders die zelf een kaart willen hebben of versturen kunnen deze bestellen bij de afdeling of ophalen bij de verkiezingskraam. Deze kraam staat woensdag 5 maart op de markt van Nieuwe Pekela en zaterdag 8 maart bij winkelcentrum De Helling in Oude Pekela. Bestellen kan via pekela@sp.nl, maximaal drie kaarten per persoon.  

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier