h

Met opgestroopte mouwen, een rechte rug en een warm hart 2017 in

1 januari 2017

Met opgestroopte mouwen, een rechte rug en een warm hart 2017 in

Foto: SP

Laat 2017 het jaar zijn van bezieling en solidariteit. Een jaar waarin we afrekenen met de ellendemakers en zondebokzoekers. Het jaar waarin we met bravoure een wereld gaan winnen. Waarin we de macht terugpakken van hen die het misbruiken.

In Pekela bewijzen we keer op keer de strijd tegen de tijdgeest en de onheilsprofeten te kunnen winnen. Onrecht bestrijden we met solidariteit. Bij wind tegen trappen we gewoon wat harder. Wij wensen iedereen in 2017 die Pekelder mentaliteit toe.

Het afdelingsbestuur, fractie, wethouder, activisten en leden van de Pekelder SP wensen iedereen een strijdbaar, sociaal en solidair 2017.

U bent hier