h

Pekelder oproep tegen eigen risico

21 mei 2017

Pekelder oproep tegen eigen risico

Foto: SP

De Pekelder SP steunt het Nationaal ZorgFonds en roept samen met een kwart miljoen vrienden de Tweede Kamer op een einde te maken aan het eigen risico. Veel partijen bestreden deze boete op ziek zijn in hun verkiezingscampagne. Nu is het tijd om de daad bij het woord te voegen. Wij helpen ze graag herinneren aan hun uitspraken.

Door heel Pekela hangen vanaf dit weekend posters van illustrator Gijs Huijbregts van ZegEensA. SP’ers en Pekelders die het ZorgFonds steunen zorgen hiermee voor een duidelijk signaal aan de politiek.

Wie ook deze actieposter in de tuin, achter het raam of op een andere zichtbare plek wil hebben kan contact opnemen met de SP Pekela via pekela@sp.nl.

Foto: SP

Zie ook:

U bent hier