h

Nieuws uit 2010

28 december 2010

SP trapt verkiezingscampagne af in Sappemeer

De SP begint haar campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen op 9 januari in Sappemeer. In muziekcafé ‘De Tibbe’ organiseert de partij een dag met politiek en muziek. Alle SP-leden en sympathisanten zijn daarvoor uitgenodigd.

Lees verder
22 december 2010

Hennie Hemmes: 'Trots op keuken Oosterlengte in Pekela'

Op bedrijventerrein West in Oude Pekela gaat zorgketen Oosterlengte een grote keuken voor de maaltijdservice bouwen. Met de nieuwbouw, die in februari of maart start, is een investering gemoeid van 3 miljoen euro. Bij de keuken zijn nu nog vijftig mensen in dienst en de verwachting is dat dit zal groeien naar tachtig. Voor Pekela is dit prachtig nieuws, in deze economische moeilijke periode, is dit een geweldige opsteker voor ons dorp.

Lees verder
21 december 2010

Gemeenteraad Pekela spreekt zicht uit tegen bezuinigingen op WSW

Alle fracties in de gemeenteraad van Pekela ondersteunen het protest tegen de bezuinigingen van het Kabinet Rutte op de sociale werkvoorzieningen en de uitkleding van het armoedebeleid. Het SP voorstel kreeg bijval van PvdA, Groenlinks, SvP en regeringspartijen CDA en VVD.

Lees verder
13 december 2010

Job Cohen in gesprek over WSW met Hennie Hemmes

Maandag 6 december was PvdA leider Job Cohen voor een kort bezoek in
Pekela. Wethouders Duit (GL) en Hemmes (SP) kregen kort de gelegenheid om iets
over Pekela en de ontwikkelingen te vertellen.

Lees verder
25 november 2010

SP’ers aan de poorten bij Groningse sociale werkvoorzieningen

De afgelopen twee weken hebben SP’ers aan de poorten gestaan bij veel WSW-bedrijven. Daarbij werden ruim 500 handtekeningen opgehaald. Komende zaterdag gaat een bus met Groningse WSW’ers naar de landelijk manifestatie ‘Armoede werkt niet’ in Den Bosch.

Lees verder

Pagina's

U bent hier