h

Nieuws uit 2005

12 december 2005

Volle Snikke geniet van lokale helden

Vrijdagavond 2 december was dorpshuis de Snikke in Oude Pekela omgetoverd tot een ware poptempel met op de bühne echte plaatselijke trots. Dik 140 betalende bezoekers zagen 3 Pekelder bands het rijke popcircuit van Pekela vertegenwoordigen.

Lees verder
8 december 2005

Berooid in pekela

Er stond deze week een zeer interessant stuk in de maandelijkse bijlage van de NRC.

Lees verder
28 november 2005

DE SP ZOEKT JONGE CREATIEVELINGEN UIT PEKELA!

De Socialistische Partij is een partij voor jongeren. Dat bewijst niet alleen de bloeiende en actieve jongerenorganisatie ROOD maar ook de vele activiteiten die de partij organiseert voor en samen met jongeren.

Lees verder
28 november 2005

Boven Pekela

Beste Bewoners,

Lees verder
26 november 2005

Pekelder Politiek Verdient Beter?

Laten we voorop stellen dat ik Burgermeester Schollema ken als een sociale burgervader die met durf en zichtbaar plezier zijn taak uitvoert. De houding richting Den Haag ten op zichtte van het bedroevende asielbeleid van Verdonk verdient lof. Ook de betrokkenheid bij Pekel en haar bevolking is goed.

Lees verder
14 november 2005

Cursus en Scholing

Om in de aankomende jaren de SP in Pekela op de kaart te zetten zijn wij in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2006 druk bezig ons optimaal voor te bereiden. Niet alleen door ons te manifesteren in de gemeente en ons te laten zien in gemeenteraad en bij allerlei maatschappelijk organisatie in Pekela, maar ook door ons te verdiepen in de partij, de ideologie van de SP en hoe wij denken Pekela socialer te kunnen maken. Maar ook praktische zaken zoals: ‘Hoe voeren wij een spetterende campagne?, Hoe gaan wij de gemeenteraad in?, Hoe blijven we betrokken bij wat er speelt in de gemeente? Proberen wij op een rijtje te krijgen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier