h

Nieuws uit 2011

29 december 2011

'Oost- Groningen is niet onrendabel'

Opinie van SP-wethouders Rikus Brader (Oldambt) en Hennie Hemmes (Pekela)

Lees verder
3 november 2011

‘Armoede is weer zichtbaar'

De SP fractie heeft de algemene beschouwingen in de gemeenteraad van Pekela aangegrepen om een aantal Pekelders een gezicht te geven. Zij zijn het die eerste klappen van het rechtse kabinetsbeleid opvangen. Lees hieronder de bijdrage van de SP fractie.

Lees verder
27 oktober 2011

'Knokken voor wat kwetsbaar is'

De SP maakt voor de tweede periode deel uit van het gemeentebestuur in Pekela. Hennie Hemmes is wethouder voor onze partij. Met drie zetels in de gemeenteraad is de SP de tweede partij van Pekela. Maar is het in deze zware tijden nog wel leuk om coalitiepartij te zijn? Een gesprek met Hennie Hemmes (HH) en fractievoorzitter Pim Siegers (PS).

Lees verder
27 oktober 2011

Nieuwe supermarkt Nieuwe Pekela

Er komt een einde aan een lange onzekerheid voor mensen in Nieuwe Pekela. Er blijft een supermarkt in het dorp. Sterker nog volgend jaar begint de bouw van een nieuwe supermarkt in het centrum van het dorp. Een mooi impuls voor de leefbaarheid in Pekela.

Lees verder
18 september 2011

Huuronderzoek SP gaat door

Sinds juni dit jaar onderzoekt de SP de staat van de huurhuizen in Pekela. Ook de SP in Veendam is gestart met een onderzoek. De SP wil de resultaten gezamenlijk presenteren op een openbare avond met Acantus, politici en zoveel mogelijk huurders.

Lees verder
12 september 2011

Pekela tekent massaal tegen bezuinigingen kabinet

Tijdens de Jaarmarkt in Oude Pekela, zaterdag 10 september, was de SP afdeling Pekela met hun gloednieuwe wagen aanwezig om de actie “Ketting van Solidariteit” te promoten. Met een handtekening op een werkhandschoen konden bezoekers van de markt een duidelijk protest laten horen tegen de bezuinigingen van dit kabinet.

Lees verder

Pagina's

U bent hier